- به جامعه طراحان فارسی زبان خوش آمدید ... این انجمن مکاني براي تبادل اطلاعات متخصصين در امر گرافيک برداري و پیکسلی ، گرافیک دو بعدي و سه بعدي ، تدوین ، جلوه های ویژه ، طرحي لوگو ،بنر ،آيکون ، پوسته ، فونت و طراحان وب مي باشد.
- برای استفاده از تمامی امکانات سایت عضو شوید
- جامعه طراحان فارسی زبان دارای آپلود سنتر اختصاصی برای آپلود تصاویر میباشد
برای استفاده از تمامی امکانات مرجع طراحان فارسی زبان باید ثبت نام کنید ، عضویت کمتر از 20 ثانیه وقت شما را می گیرد
- جامعه طراحان فارسی زبان در شهریور 1388 پا به عرصه اینترنت نهاد ، آرمان نهایی و بلند ما گردهمایی تمام گرافیست های فارسی زبان در کنار هم در این مکان برای تبادل اطلاعات در جهت پیشرفت هرچه بهتر علم گرافیک در میهن عزیزمان ایران است ، روشن است که رسیدن به چنین هدفی دقت و تلاش فراوانی را می طلبد جامعه طراحان در ابتدای راه است ، آنچه از آن مطمئن هستیم علاقه و اراده ما برای ارائه خدماتی بی نظیر به طراحان فارسی زبان است و امیدواریم شما نیز در رسیدن به چنین هدفی ما را یاری کنید.
- تکنولوژی استفاده شده : در پیاده سازی نسخه فعلی فروم جامعه طراحان فارسی زبان از تکنولوژی یکی از بهترین سیستم های انجمن ساز موجود در جهان به نام MYBB بهره گرفته شده است.
- جامعه طراحان یک وب سایت خصوصی میباشد و هزینه های آن نیز از طریق حامیان مالی و تبلیغات تامین میشود.
- برای ارتباط با مدیر سایت برای مواردی مانند تبلیغات و ... میتوانید از فرم تماس با ما یا از طریق ایمیل iranian.designator@gmail.com یا شماره تلفن 09124945107 در ارتباط باشید.
مدیریت سایت جامعه طراحان « علیرضا خالقی »
برای حمایت از ما میتوانید یکی از بنرهای ما را که در این تاپیک وجود دارند در وب سایت یا وبلاگ خود قرار دهید ، ضمنا از شما دعوت میکنیم که لینک جامعه طراحان را به جمع لینک های خود بیافزایید تا شما هم به جمع حامیان جامعه طراحان بپیوندید.
تبادل لینک فقط با وب سایت ها و وبلاگ های پیج رنک 3 و بالاتر انجام میشود ، تبادل بنر نیز با وب سایت های پربازدید در صورت تمایل آن ها انجام خواهد شد.
مهم ترین حامیان فعلی جامعه طراحان عبارتند از :
ترفندستان ----> بزرگترین وب سایت ترفند IT در ایران
رتبه: 0 Points: 0
درجه: 1 ارسال در روز: 0 / 2
فعاليت در روز: 1 / 2
تا درجه بالاتر: 10%
1 بار تشکر شده در 1 پست
محل زندگی:
تخصص یک :
تخصص دو :
همراه :
تجربیات :
ساخت یه بنر برای سایت
[/u][u]سلام دوستان کی می تونه یه دونه بنر برای سایت مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در ارسال ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درست کنه
من خودم یه دونش رو درست کردم ولی رنگش و موضوعش به سایت ربطی نداره
هر کی درست کنه اگه سایت یا وبلاگی داشته باشه بهش لینک می دم
رتبه: 2 Points: 0
درجه: 10 ارسال در روز: 177 / 236
فعاليت در روز: 43 / 328
تا درجه بالاتر: 44%
207 بار تشکر شده در 89 پست
محل زندگی: تهران
تخصص یک : Adobe Flash
تخصص دو : Photoshop
همراه : 09124945107
تجربیات : cinema4d , Poser , Ulead Gif Animator , Adobe Flash , SWiSH Max , Photoshop , Corel - C# , C++ , Asp.net , Sql server و ...
RE: ساخت یه بنر برای سایت
(17-آذر-1388 03:38 عصر)nima1370 نوشته شده: مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در ارسال ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کسی نیست بنر درست کنه؟
با سلام
ورود شما را به جامعه طراحان فارسی زبان خوش آمد عرض میکنیم
درخواست شما در جای مناسبی مطرح نشده بود ، من منتقلش کردم به مکان فعلی !
فکر نمیکنم کسی حاضر باشه در قبال گرفتن لینک برای شما بنر طراحی کنه ! ۹۹ درصد افراد فقط این کار را در قبال دریافت مبلغ مشخص انجام میدهند.
درجه: 1 ارسال در روز: 0 / 0
فعاليت در روز: 0 / 0
تا درجه بالاتر: 0%
0 بار تشکر شده در 0 پست
محل زندگی:
تخصص یک :
تخصص دو :
همراه :
تجربیات :
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ؛
می خواستم هزینه طراحی یک بنر کاملاً حرفه ای ( در سطح عالی ) رو بدونم ؟
بنر فلش گرونتره یا گیف ؟ لطف کنین قیمت هر دو تاشو بگین .
با تشکر .
درجه: 2 ارسال در روز: 18 / 40
فعاليت در روز: 5 / 10
تا درجه بالاتر: 62%
7 بار تشکر شده در 4 پست
محل زندگی: جلو كامپيوتر
تخصص یک : فتوشاپ
تخصص دو : فلش
همراه :
تجربیات :
(10-دی-1388 02:04 عصر)chemist1 نوشته شده: مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در ارسال ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ؛
می خواستم هزینه طراحی یک بنر کاملاً حرفه ای ( در سطح عالی ) رو بدونم ؟
بنر فلش گرونتره یا گیف ؟ لطف کنین قیمت هر دو تاشو بگین .
با تشکر .
قیمت بسته به كسی كه میسازه متفاوت هستش شما میتونید در قسمت سفارشات در بخش لوگو - آیكون - بنر در تایپیكی كه من ایجاد كردم بدی